Jump to content
Forums

Getting an error after clicking "play" button on launcher.


Trippa

Recommended Posts

1 minute ago, Trippa said:

Hello, 

 

The game was working perfectly before the maintenance, and now i keep getting a BnS error report after the blade and soul logo..

 

is there a way to fix it?

 

Thank you in advance!

 

Greets Trip.

Same here.

Link to comment
Share on other sites

I'm having the same issue. After pressing "Play" button on launcher, the Blade & Soul logo appears and I suddenly get an error message: "The game client encountered an error while running. Shutting down the game client.(4049)"

When I finally "solved" the Razer problems closing all the services and everything was running, I got this error after this update.

I'm trying to play this game smoothly for a week, but everytime I get a new error :/

 

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Hirosue said:

I'm having the same issue. After pressing "Play" button on launcher, the Blade & Soul logo appears and I suddenly get an error message: "The game client encountered an error while running. Shutting down the game client.(4049)"

When I finally "solved" the Razer problems closing all the services and everything was running, I got this error after this update.

I'm trying to play this game smoothly for a week, but everytime I get a new error :/

 

same

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...