Viblo

Issue with laser from Keeper's Gaze on Gangshi/Tongshi in Nightfall Sanctuary

Recommended Posts

Viblo   

Both last week and this week, all of my raid members experienced an issue on Gangshi and Tongshi where the laser from Gangshi and Tongshi's Keeper's Gaze mechanic wasn't displaying. It seemed to appear after the mechanic repeated at 60% and two lasers spawned. All my Graphics Quality settings were at max apart from SFX Quality for Others which was at 2 and no mod was in use to enhance performance.

 

Please do reach out if a possible investigation requires more information.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hyunkel   

Hi Viblo,

 

Could you please provide a screenshot or better yet a video of the issue in question ?

 

Cheers ~

Share this post


Link to post
Share on other sites
Viblo   
6 hours ago, Hyunkel said:

Hi Viblo,

 

Could you please provide a screenshot or better yet a video of the issue in question ?

 

Cheers ~

Hello,

 

Of course! Here's footage of the issue from Wednesday. Keep in mind that the video may delete itself within 7 days.


https://www.twitch.tv/videos/460618270?t=00h50m28s


The two spawned orbs, the "Keeper's Gaze", are meant to display a laser between the two orbs. If you skip forward to 51:24 when the mechanic repeats (but with an additional laser), both the old and the newly summoned orbs suddenly displays their respective lasers.

 

Hope that helps!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hyunkel   

Hello,

Thank you ! I'll forward your post.

Cheers ~
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hyunkel   

Hello,

After investigating your report we came to the conclusion that this is not a visual issue. Lasers are actually not present rather than not being visible. This issue is caused by pushing the phase too quickly. We are going to keep investigating this issue, thank you for bringing it to our attention.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Viblo   
On 03/08/2019 at 1:47 PM, Hyunkel said:

Hello,

After investigating your report we came to the conclusion that this is not a visual issue. Lasers are actually not present rather than not being visible. This issue is caused by pushing the phase too quickly. We are going to keep investigating this issue, thank you for bringing it to our attention.

Hello again,

 

Thanks for the update! I’m glad to hear you’re making progress on the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now