Lavinjo

Raging MS(ping)

Recommended Posts

Lavinjo   

What have You done with the servers? Until 2 weeks ago I had between 100 and 150 MS (ping) and now it's from 250 to 350+!! Can't activate skills in time or dodge mech or even do it properly. Please do something about it!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sinnaru   

It's not just ping in itself, but rather the performance have decreased even further than what it was, which wasn't perfect in the first place, as in for example in 12man raids I had constant 15-25fps during fights at the very least, nowadays it is always below <10fps.

 

I've no idea what you guys did with the game, but the performance in overall ever since awakened patch have decreased and it has been extremely frustrating to play raids with, I am really disappointed to see such a state of the game after all those years.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/20/2019 at 7:48 AM, Sinnaru said:

It's not just ping in itself, but rather the performance have decreased even further than what it was, which wasn't perfect in the first place, as in for example in 12man raids I had constant 15-25fps during fights at the very least, nowadays it is always below <10fps.

 

I've no idea what you guys did with the game, but the performance in overall ever since awakened patch have decreased and it has been extremely frustrating to play raids with, I am really disappointed to see such a state of the game after all those years.

I'm having a similar problem where I can't even really attempt to do combat because the connection is so bad. The server ping is so high that I can't even do combat, let alone walk where I want to go or do much of anything. This became unplayable a month or so ago, within the past two patches or so. The game always ran smoothly before, and now the frame rate is so low it's not feasible to try doing anything. Even when the settings are "optimized for combat" or turned as low as can go, the connection to the server doesn't allow for much of anything. This is coming from a player who used to be able to run this game on ultra on a laptop at a minimum of 30 FPS or greater (usually a steady 60 FPS or greater).  I've been a fan of this game for years through its ups and downs, but with the latest server merger the game is now unplayable. I hope this issue is fixed sooner rather than later!

 

The updated NC Launcher takes a huge amount of memory just to start up the game and takes maybe 10-15 minutes going by last load-up attempt, just to time out once the game opened and force quit. It has its days where it can and can't launch the game, but even if it manages to load, the in-game quality and even the character selection screen are very laggy. Please, I hope attention is being given to these issues that are being reported. It has been a long time since I've been able to enjoy this game in a functional capacity, and I fear the worst for the game. I love Blade & Soul a lot, and I hope things turn around. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now