Cerra954

Check File, No Game launchs

Recommended Posts

Cerra954   

@xInikox

This does not give me any errors. :(

The Last picture you see " File Repair" Just pops up, I then do the  File Repair, When its completed. I Then I close and back to the beginning again.

I  Click the Blade and Soul.EXE then go through the whole thing again as seen pictures above .. Round and Round and Round.

NO Game Splash shows up, No Loading screen. Just whats up there is what I see. 

 

 

I Contacted Support and they are just as stumped also .  So far I have done for them : 

 

Hello there,

I'm sorry to hear about the problem you are reporting today.

I would like to obtain a logfile of your current background applications and Internet browser settings by running a program called HijackThis. Despite the sketchy name, this is actually a tool from Trend Micro which will also allow me to review your TCP/IP, Winsock, DNS and Proxy information. To do this:
 

Download and run HijackThis from the following link: http://sourceforge.net/projects/hjt/

Click the “Do a system scan and save a logfile” button.

Once the scan is complete, a text logfile will appear in Notepad. Save this file to your Desktop.


Please update your ticket with this file.

Regards,

Precious
NCSOFT Support Team

 

********************************************************************************DONE , IT DIDNT DO ANYTHING 

 

Thanks for the reply.

Let's start by preventing programs from automatically starting with Windows, then repairing some Winsock entries. To do this:
 

Press and hold the Windows key and then hit the R key. This should bring up the Run dialog box.

Type ""MSCONFIG"" without the quotes, and click ""OK."" This should open the System Configuration Utility.

Click on the ""Services"" tab and check the ""Hide All Microsoft Services"" check box near the bottom, then click the ""Disable All"" button. (You MUST click ""Hide all Microsoft Services"")

Next go to the ""Startup"" tab and click the ""Disable All"" button.

Once these items are all disabled, click the ""OK"" button and you will get a prompt to restart your computer. Please restart your computer.

 

Once you return to Windows, use the following instructions to clean up Winsock entries:
 

Click the ""Start"" button to bring up the Start Menu.

Type in CMD into the ""Search programs and files"" field but do not hit enter. Doing this will change your start menu to show the program ""cmd.exe.""

Right-click on ""cmd.exe"" and select ""Run as Administrator.""

Type ""netsh winsock show catalog >C:\LSP.txt"" without the quotes. This will save a file to the root of your C drive called LSP.txt. Please attach that file to this ticket. (We would like this report even if the issue is resolved)

Once complete, type ""netsh winsock reset"" without the quotes. When the command is completed successfully, a confirmation appears, followed by a new command prompt line.


Once completed, please try running Blade and Soul again by ""right-clicking"" on ""Blade and Soul.exe"" and selecting ""Run as Administrator.""

Should this not resolve the issue for you, could you please provide us with an updated Hijack This report so that we have the most up to date information regarding your system since these changes were made?

Regards,

Platina
NCSOFT Support Team

 

******************************************************************************DIDNT FIX ANYTHING *****************

 

Right-click on the Shortcut and select “Properties.”

Click the “Compatibility” tab.

Checkmark “Run this program as an administrator.”


Please let us know if the problem persists after trying these instructions.

Regards,

Leanne
NCSOFT Support Team

 

*********************************************************************** STILL DIDNT FIX ANYTHING *****************

Share this post


Link to post
Share on other sites
xInikox   

Oh wow, I was gonna recommend some of the things they said or to just contact them but obviously they're just as confused as I am now lmao. I hope this gets resolved for you, that must be a pain.

Share this post


Link to post
Share on other sites
NineArt   

Try the 32 bit client, had this same issue which im trying to get fixed too. Started having it about a week ago and its annoying the crap out of me but for now 32 bit client seems to work fine. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
RoyBallo   

I have the exact same problem as you and support had me do the exact same thing and still have not found a solution to this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now