shinkufox

Game won't start after Xign finishes loading

Recommended Posts

 

My game crashed in the middle of 6v6.

Now when I try to play the game.

when Xign finishes loading the game doesnt start.

If I change the launcher to run the 32 bit client it works.

But the 64 bit client the game immediately crashes/closes and no splash/loading screen is shown after Xign fiinishes loading.

 

I restarted my computer.

Disabled all non microsoft services.

Updated my graphics card drivers

reinstalled Blade and Soul

deleted and reinstalled bin64 folder

 

I cannot get 64-bit client to run anymore.

Any fixes?

Edited by shinkufox
typos

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quint92   
On 7/17/2017 at 1:45 PM, shinkufox said:

 

My game crashed in the middle of 6v6.

Now when I try to play the game.

when Xign finishes loading the game doesnt start.

If I change the launcher to run the 32 bit client it works.

But the 64 bit client the game immediately crashes/closes and no splash/loading screen is shown after Xign fiinishes loading.

 

I restarted my computer.

Disabled all non microsoft services.

Updated my graphics card drivers

reinstalled Blade and Soul

deleted and reinstalled bin64 folder

 

I cannot get 64-bit client to run anymore.

Any fixes?

Can u post some information on your current pc specs

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was able to get it to work for a couple days by reinstalling windows.

 

NOw i have the same issue. I can run any other game on my computer totally fine.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Quint92 ... this game will run on a core duo with 3 Gigabytes of RAM. That means that the game will run in 64-bit on a core 2 duo and up in  64-bit ... His configuration is not the problem. Besides asking for system specs is a stupid question to boot. On that note I just had the same problem today. The game worked fine yesterday, but today ... nothing (will have to try that 32-bit mode run instead of the 64-bit mode). Don't ask what my specs are either ... I know I have well more than enough everything to run this game. Not sure what it is, I will just have to figure it out especially since this forum post does not have an answer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now