Reiec

Failed To Connect To Server.

Recommended Posts

Reiec   

Everytime I try to launch the game on Europe Servers,it checks for updates,then right after the PIN code is put in,it says " SystemErr - (200: Account Authentication Failure)"

This only happens when I try to connect to Europe and the game runs perfectly fine on North America but with high ping.I'm also from Europe in case that helps in anything.

This has happened the first time I got the game too,I could only connect to North America.

I would appreciate it if someone was to help me with this issue ^-^.

Share this post


Link to post
Share on other sites
shingooo   

same issue here, and when i go through portals, same thing happens ive tried to submit a ticket, and they told me to disable programs and hide the windows programs but im still waiting for some more info.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Reiec   

When i run the game,I usually only have Razer Game Booster and Microsoft Essentials running,other than that nothing,but I don't think that's the case :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks   

Same problem too.

 

I play on the NA server.  I kept getting the error message and failed to connect.  Then I switched to the EU server to try my luck and I got in.  Since I do not play there, I switched back to the NA server again and I got in.  It was all 15 minutes ago.  Now when I tried to log in again, I can't.  I keep getting the same error message again and again...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

 

I'm having the same issue since the day 1 playing this game. I've tried many things but no one worked, until today. Im trying to uninstall my antivirus (avira) and change it into avast. 

 

Voila, that error never shown up again. Maybe you can try this solution out. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
nicere   

Well in our case, right after the 2/24 maintenance, the game do not proceed to character selection window anymore. I always encountered the "Failed to connect to the server" or "the server is under maintenance".

 

Do you have any solution for this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same error, 200 - Account Authentication Failure. I went through Support, made a ticket, and talked to them for the past day and nothing they suggested really helped. I'm from NA.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now