Sign in to follow this  
Demiosu

No announcement ingame or anywhere about bringing the server down?

Recommended Posts

Demiosu   

I was in BSH6 and 1 of our 6 members got a message saying the server was going down in a few minutes, the other 5 of us didn't get that message. Non of my clan members got the message either.. Can you please make it so /everyone/ gets this message if you decide to shutdown the server?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Seska   

Well, i got an Server wide Notice. If appeared in the middle of my Screen... But 5 Mins was a bit harsh short to Log out... 

 

Well, on the EU Servers

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
IntX   

That's plain BULLSHIT! Restarting with 30 seconds warning! I was on 5th floor in Mushins! You better not *cricket* up my dailies!

Share this post


Link to post
Share on other sites

It would be nice to have an extra tab for system messages. An orange blinking number on the tab and being able to read even after 5 min the system message would be really needed, looking at the continous server performance since game launch.

 

But yes, there was a system message on screen. But it's very easy to miss, plus it doesn't appear in standard settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kaida   
Just now, BlackReapper said:

Does anyone know how long till the server is back ?:)


They said est down time was 30 mins.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hye   
Just now, BH6010 said:

It's valentines. Looks like hamsters decided to get more intimate and stopped running :D

 

Best...answer...ever

 

 

 

Anyway, they gave a 20 minute warning I guess. I didnt see it, cause I couldnt login, but I was watching my bf play and he got the warning.

As someone said, it is easy to miss tho.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This might be my fault. I did tweet to them that the Error 1000, Network Err 132 was cropping up again. But I also told them that while this is happening on my comp that I run using Win 8.1. It is not happening on my laptop that runs Win 10. Not sure if anyone else getting these error messages are running 8.1 or 10 though. I just know it only happens on 8.1.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this