Sign in to follow this  
Agranite

Forum Login Issues

Recommended Posts

Agranite   

Is anyone else having issues logging onto the forums?

 

Whenever I attempt to log in, nothing happens and I am constantly sent back to the forum index page without being log in. I have to attempt to log in 4 times in order to actually log in.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hime   

Are you logging in from a computer or your mobile phone?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aevri   

I do see that problem time to time, i just have to click on English language link and then browse the subforum threads. It won't always work immediately but eventually will.

 

Also during the last maintenance the login page was set to maintenance, unable to login however i still see people able to post stuffs during the maintenance duration, what is that about?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hime   
4 minutes ago, AionCheesecake said:

I have that happen, too. Using the computer. Takes 3-6 tries to log in.

Can't even log in at all on the phone. It just takes me to the forum index.

 

Thanks, Cheesecake. I was unaware that was an issue with logging in from a computer. I have not had login issues from the office or at home, but then again, I am always logged in. Mobile login is a known issue, but you can login from mobile if you click on a thread and try to perform an action-- you'd be prompt the login and it will log you in.

 

3 minutes ago, Aevri said:

I do see that problem time to time, i just have to click on English language link and then browse the subforum threads. It won't always work immediately but eventually will.

 

Also during the last maintenance the login page was set to maintenance, unable to login however i still see people able to post stuffs during the maintenance duration, what is that about?

 

If you were logged in already before the maintenance, you can still post oddly enough!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Agranite   
12 minutes ago, Hime said:

Are you logging in from a computer or your mobile phone?

 

It happens on both my pc and my mobile phones.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this