Jump to content

Devleti Aliye Clan Üye Alımı


Karahan

Recommended Posts

Merhaba Arkadaşlar

İlk duyurulduğundan bu yana büyük yankı uyandıran oyunumuz Blade & Soul'un avrupa sunucusunun açılışının duyurulmasıyla birlikte daha önce bir çok online oyunda beraber oynadığımız ekibimizle başlama kararı aldık.

Oyuncularımızdan bir çoğu daha önce Blade & Soul'un diğer serverlarında oynamış ve yeterli bilgi , yeteneğe sahiplerdir. Yönetim ekibimiz online oyun tecrübesi yüksek kişilerden oluşmaktadır. Guildimizin amacı bütün bireylerimizin saygı, sevgi, hoşgörü çerçevesi içinde birlikteliğimizi koruyarak yardımlaşarak güçlenmemizdir. Hedefimiz içinde bulunduğumuz serverda gerek saygınlığı ile gerekse factionumuza sağladığımız destek ve gücümüzle iyi bir guild olmaktır.

Oyunu öğrenmeye kendini geliştirmeye araştırmaya topluluğumuzun bilgilerinden faydalandığı kadar bizlerede tecrübeler katıcak aktif bir şekilde oyunu oynayacak arkadaşlar aramaktayız. Beraber eğlenerek muhabbet ederek yeni arkadaşlar edinerek oyunumuzu oynayıp daha iletişimimizi ileri seviyelere taşımak istiyoruz.

 

Bizimle bu yola baş koyacak arkadaşlarımızın oluşumumuza zarar vericek, guildimizin adını kirleticek davranışlarından uzak durmalı guild içinde veya dışında toplum ahlakına uygun davranışlar sergilemelidirler.

 

Guildimizde her bireyin sorumluluklarının bilincinde olması ve üzerine düşeni yapması bizim için çok önemlidir. Guildimizde verilecek tüm kararlarda oyuncularımızın fikir ve düşüncelerine başvurarak kararlar alınacaktır. Kararlar çoğunluğa göre verilecektir. Alınan kararlara herkesin koşulsuz şartsız uyması zorunludur.

                                           KURALLARIMIZ

1- Herşeyden önce buranın bir oyun platformu oldugunu toplum kurallarına dikkat etmemiz gerektiği bizim için önemlidir.

2- Oyun içerisinde illegal programlar veya benzeri yollara başvurmak yasaktır.

3- Oyunda her bireyimizle ilgilenileceğinden kimsenin geri kalmaması için ve guilde sınırlı sayıda kişi alındıgı için mazereti olmadan uzun süre oyuna girmeyen kişilerle yollarımızı ayırıcaz.

4- Guildimize alacağımız kişilerde belirli özelliklerde aramaktayız karakterine hakim online oyun bilgisi olan araştıran saygılı kişiler tercihimizdir.

5- Birbirimizle rahat iletişim içinde olmamız için oyunda online oldugunuz tüm süre zarfı içinde Team Speak kullanılması zorunludur.

6- Nezaket kuralları hem guild içi hemde guild dışı ve Team Speak adresimizde geçerlidir.

7- Oyun içi veya guild içi üyelerimizle ilgili sıkıntılarınızı guild yöneticilerine söylemekte çekinmeyiniz.

Alımlarımız Team Speak adresimizden görüşülerek yapılacaktır. Adres : gamefamily.ts3sunucu.com

Blade & Soul Server: Windrest

Zaman ayırdığınız için teşekkürler. İyi oyunlar.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...