Jump to content
Forums

Constant Crashing


Impy

Recommended Posts

Yes. I play the game with WTFast. Everytime after logging in to my Char after 20 secs the game Crashes. I never had problems with that until 1 hour ago. I tred to start it without WTfast it used to work but i cant play without Wtfast... already tried all texas routes, and still crashing. And if i get in to my low lvl acc the game crashes in 50 secs/ 1 min. 

Link to comment
Share on other sites

Same here after the patch was all fine until a few minutes ago where i log in stay in the game 1 minute or 30 seconds and then crashed inmediatelly. WTF happend dont know i don't have that razor things but it crashes anyway O_O -.-

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, pikagrl said:

Same here after the patch was all fine until a few minutes ago where i log in stay in the game 1 minute or 30 seconds and then crashed inmediatelly. WTF happend dont know i don't have that razor things but it crashes anyway O_O -.-

Dont have razor thingy too, for me seems to be WTFast im playing without wtfas right now and its not crashing... but without WTFast it lags too much ... Hope WTFast will work soon 

Link to comment
Share on other sites

i cant even see the logo BNS and the invitation to input my pin.... the second the game is launched, it crash goes back to windows desktop and splash screen Error....

come on, really ??? what are you doing... it's getting worst and worst...

Link to comment
Share on other sites

well after a couple of test i noticed that the problem happens when you use or wtfast or Reduce the lag when a disable rtl the game works without problems soo something they did that game crash if anyone else can confirm this 

Link to comment
Share on other sites

Just now, pikagrl said:

well after a couple of test i noticed that the problem happens when you use or wtfast or Reduce the lag when a disable rtl the game works without problems soo something they did that game crash if anyone else can confirm this 

I can confirm it from my side, I use WTFAst and its just crashing everytime i enter the Game with my char after 10secs i get kickd and the game closes

Link to comment
Share on other sites

im having the exact same issue

2 minutes ago, Startrance said:

Have crashed 3 times when i try to start the game, the Blade and Soul logo appears then after 5-10 seconds of loading the game client crashes.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...