SgtRoma

disconnected from server (1000) (132, 15100)

Recommended Posts

SgtRoma   

Hi every time i try to play B&S after a few seconds this message appear to me and the game auto-close. I tryed on three different Servers (Starfall crater, Cardinal Gates and Hao District) but i have the same problem.

My connection work.

My firewall is disabled.

http://imgur.com/pjQWWrw

 

Edit: now i have a different error

http://imgur.com/qozZjyy

 

Edit2: I live in Italy

Edited by SgtRoma

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mengas   

I have the same problem , couldnt find a way to fix it , what make this work is using WTFast.

 

If you are Russian or from that region , you are IP blocked , so yea..

If you arent Russian (like me) , the only "fix" i could find was wtfast nothing else so far and support is the worst.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kittira   

well im from London and i keep getting that message whenever i have to go through portals... im getting rly tired of it and also sent in a ticket. I cant play like this if u keep getting disconnected 24984953 times a day cause the main quests actually lead u through dungeons -.-

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alnemu   

Bump this to top, Spanish player here. I will state my case just in case something helps out or clarifies something.  

 

First of all, its not IP BLOCK, Spain ( IT SHOULDNT WTH ) is not one of those blocked countries. This error pumps up from time to time and for example everytime you create a new character. ( Can happend while exploration but its weird * yet not impossible since yesterday it happpened to me *.

 

As far as I can predict, it may be our routers / ISP, blocking packages sent to the server, so I already turned off Firewall/Antivirus, it didnt work out tho.

 

My next step is gonna try to open router ports completely ( but this souldnt be the problem...since other games work well with them pretty closed ). 

 

 

Im wondering if someone knows a proper solution to this or some support will come along and explain something to us, Ive checked the german section ( yeah, ) and you can see ncsoft staff answering and helping people out. For example there was a guy trying this "WTFAST" program, wich seemed to work.

 

Solutions¿?¿

 

 

EDIT1 : Ok guys, I figured out it could be the DNS our ISP provides us with. Changed them to standar google ones, lets find out if this works out

Edited by Alnemu

Share this post


Link to post
Share on other sites
CDrvka   

" EDIT1 : Ok guys, I figured out it could be the DNS our ISP provides us with. Changed them to standar google ones, lets find out if this works out "

Worked?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alnemu   

Sadly it didnt... Im out of ideas guys, im just gonna try to open ports on my router and pray for it, I will keep you updated with the results

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aevri   

I frequently get disconnect 1000 every couple hours until the last 2 runs i left my chrome open as i browse the forums, and the game didn't disconnect for a long while until i quit client.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alnemu   

Ok, So as far as I see I will need the ports the game use to get to my net.  I will instantly mail NCsoft support to ask for them or whatever they can say about this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alnemu   
1 minute ago, Aevri said:

I frequently get disconnect 1000 every couple hours until the last 2 runs i left my chrome open as i browse the forums, and the game didn't disconnect for a long while until i quit client.

 

 

Could that be that 15100 error means a connection drop , maybe a little one and the game recognizes it as you didnt have internet at all? I will mail NCsoft as ive said..lets see what I can get to know

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alnemu   

Yeah I know, Thats why im not trying it out now. But this error happened to us while the server was perfectly online, its explained posts above..

Share this post


Link to post
Share on other sites
CDrvka   

after the maint im getting the same error... disconnected after 5sec. Plaayed the beta without any problems tho

giving up, nice job ncsoft

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nemesia   

Same error, can't play, WTF does this error mean? i get it just getting in game or moving 2 meters and crashing, or just in the loading screen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

i crash all the time i can't play 30mn plssssssssssssss fix this problem wtf disconnect from serveur make me hate this game i up 26 lvl in 3 days with this bugg can youuu plsss fix this problem pls

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Idris   

Im spanish too and i can play more than 3 seconds... dont you have the solution yet?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same error from Turkey. Yesterday and today morning i was played hours without errors. But 2-3 hours ago it's started and can't played. Because when i enter the game i get this error.

 

Edit: I restarted my modem and game works fine now. You guys can try it too. 

Edited by FinalKenpachi

Share this post


Link to post
Share on other sites
Horol   

I have this problem but I can play normally if i disconnect the internet cable from my pc and play using my smartphone's USB tethering

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now