Cere

Game crashing every 10 mins.

Recommended Posts

1 minute ago, Faithhy said:

slackware it as nothing 2 do with memory i played in beta perfectly fine and not problams

 

Idk maybe there is now. Isnt the same client u know that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Matches   
12 minutes ago, 화 랑 said:

I doubt this has to do with Razer Synapse.

I havent had issues for hours ..... after removing everything Razer. But I mean, im running a mouse / headset / mouse pad and keyboard .. I have a LOT of Razer applications on my PC. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Skipnox   

Can't they just release a quick update fixing this issue? It was working fine on CBT I didnt have a single crash but now Im almost up to 46 crashes

Share this post


Link to post
Share on other sites

maybe is a specific problem so why just us having this? Something we have in common ,  I have razor programs, windows 8.1 16gb , Video card Amd

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Skipnox said:

Can't they just release a quick update fixing this issue? It was working fine on CBT I didnt have a single crash but now Im almost up to 46 crashes

Must be nice to have had the chance for 46 crashes. On Mushin, it's a que time of 2 hours per que after a crash with a Masters pack I'm on my 4th crash

Share this post


Link to post
Share on other sites
Skipnox   
Just now, Yellowoutt said:

Must be nice to have had the chance for 46 crashes. On Mushin, it's a que time of 2 hours per que after a crash with a Masters pack I'm on my 4th crash

The most anoyying part is its fine when it crashes on normal questing but when it crashes like at the end of a dungeon on boss omg.. it kills me im totally gonna give up xD

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vivien   

I'm going to quote what I wrote on the other thread.

 

3 hours ago, Vivien said:

Yeah disabling them seems to have fixed it for me at least.

I've been crashing every 10 mins or so before I tried closing out all Razer products.

I use Synapse for my Chroma keyboard + Mouse :c

After I disabled them all (literally closing out all of the Razer related programs running in the background), I've been online for 20 mins so far.

I hope it stays that way :c

I'm just bummed that I won't be able to use my pretty Chroma profiles I had set up for my keyboard Q.Q

3 hours ago, Vivien said:

 

Don't forget to check Processes tab from Task Manager and End Process any of the Razer programs PLUS GameScannerService.

That GameScannerService is also part of Razer's little programs.

After closing all of those, my game hasn't crashed anymore. 2 hours and still going.

Also another quote on closing of GameScannerService if you're having issues with it.

 

1 hour ago, Matches said:

Not able to close GameScannerService .. it keeps turning itself back on .. any ideas? 

 

Edit: Apparently once you log in you can close it completely. 

Seems to not be kicking me out of the dungeon .. god, if this is the fix I'm going to literally die. 

 

Btw I don't know if this is 100% correct but people who use Razer product that has Chroma seem to have this issue mostly.

Someone who uses Razer product that isn't Chroma seems to be ok with it...idk for sure tho, I use Chroma and I had issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Vivien said:

I'm going to quote what I wrote on the other thread.

 

 

 

 

After closing all of those, my game hasn't crashed anymore. 2 hours and still going.

Also another quote on closing of GameScannerService if you're having issues with it.

 

 

 

 

Btw I don't know if this is 100% correct but people who use Razer product that has Chroma seem to have this issue mostly.

Someone who uses Razer product that isn't Chroma seems to be ok with it...idk for sure tho, I use Chroma and I had issues.



The problem is, I'm not even using Razer products/services and do not have Gamescannerservice running in my task manager; whether its in program list or application list. I still crash and it's isolated to cutscenes. I do not skip the cutscenes and yet it still crashes.

My next try in 30 minutes when I get back in game is to try and run it in a windowed mode or something. I will keep you guys posted

Share this post


Link to post
Share on other sites
Accalia   
1 minute ago, Yellowoutt said:



The problem is, I'm not even using Razer products/services and do not have Gamescannerservice running in my task manager; whether its in program list or application list. I still crash and it's isolated to cutscenes. I do not skip the cutscenes and yet it still crashes.

My next try in 30 minutes when I get back in game is to try and run it in a windowed mode or something. I will keep you guys posted

All of this applies to me and I tried windowed and i'm still crashing, can't even get through the queue due to the crashes on the character select screen. Grr.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kelbear   

Well I've tried everything as listed above.. it was running fine in Windows mode so I decided to Full Screen mode for about 1.5 hours. Then once I decided to open xSplit and record some decent gameplay (because I thought the patch would have fixed it) - it crashes! I'm pretty much out of options..

 

Really hope someone from the team can respond and give us an update. Royally pissed at this point and frustrated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pecavi   

I have disabled my razor synapse programs, and also set to windows mode, and I still just crashed.  I have spent more time in que then I have leveling my character which I have only gotten to level 9 at 5:45 pm PST, and yes I have premium membership.  The longest I believe I had stayed logged in without a crash is probably 20 minutes.  There has to be a solution, as nothing that is posted above has worked, and I played in all the CBT's and this never happened, and my computer is top notch, so it is not the PC.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Kelbear said:

Well I've tried everything as listed above.. it was running fine in Windows mode so I decided to Full Screen mode for about 1.5 hours. Then once I decided to open xSplit and record some decent gameplay (because I thought the patch would have fixed it) - it crashes! I'm pretty much out of options..

 

Really hope someone from the team can respond and give us an update. Royally pissed at this point and frustrated.

same here man, windowed mode eventually crashed for me! so frustrating!! NCSOFT PLZ HELP?! <3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Avient   

no im having no problems im playing fine.

on

win 10

msi z97 mobo

evga gtx 960 4gb

i7 4790k 

250 ssd + 2tb ext

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Skipnox   
1 minute ago, Pecavi said:

I have disabled my razor synapse programs, and also set to windows mode, and I still just crashed.  I have spent more time in que then I have leveling my character which I have only gotten to level 9 at 5:45 pm PST, and yes I have premium membership.  The longest I believe I had stayed logged in without a crash is probably 20 minutes.  There has to be a solution, as nothing that is posted above has worked, and I played in all the CBT's and this never happened, and my computer is top notch, so it is not the PC.

 

1 minute ago, BuddyLove said:

same here man, windowed mode eventually crashed for me! so frustrating!! NCSOFT PLZ HELP?! <3

 

6 minutes ago, Yellowoutt said:



The problem is, I'm not even using Razer products/services and do not have Gamescannerservice running in my task manager; whether its in program list or application list. I still crash and it's isolated to cutscenes. I do not skip the cutscenes and yet it still crashes.

My next try in 30 minutes when I get back in game is to try and run it in a windowed mode or something. I will keep you guys posted

Same I turned off all razer things and went windowed mode still crashing

Share this post


Link to post
Share on other sites
Faithhy   

lol 35 min and it crashed agien well was close tho . 

 

Edited by Faithhy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kasmiya   

I noticed I tend to crash when phasing into a different zone. Occasionally it will just randomly crash too but most of the time it's while changing zones. =/

Weird thing is I NEVER had this issue in CBT or even Alpha.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now