Gottika

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Gottika

Recent Profile Visitors

443 profile views
 1. Здравейте, клана ни е създаден още с пускането на играта. В началото бяхме от "сините" под името RIP, но по-късно преминахме към "червените" - The Crimson Legion под името Shadow Ones. Играхме около половин година с пускането на играта и спряхме. Няколко човека се завърнахме в началото на 2019 година. Тук-там срещаме българи на сървъра, но повечето са пръснати по чужди кланове или си играят без клан. Нашата общност е създадена много преди времето на Blade & Soul, познаваме се от различни други онлайн игри. Кланът ни не е с някакви високи цели, използваме го за да си прекарваме времето в играта по-приятно, както и да си помагаме, било то с информация за играта или дънджън. Така че всеки българин може да се присъедини към нас, било то с мейн или алт герой. Имаме си сайт (https://bnsbulgaria.shivtr.com/), където можете да намерите полезна информация, както и настройки на TS3 и Discord, където комуникираме понякога. Който желае покана, може да се обръща към Aerosmith, Airity, xKiyan в играта.
 2. Ridiculous schedule time!!! This is discrimination for EU players!!!
 3. I am on the top of highest building and there are no Old Man Cho.
 4. Shedule for NA is ok, because it is after midnight, but for EU its afternoon and we want to play at this time. Can you make different shedules for NA and EU?
 5. [BG] Bulgarian Community

  Стартираме на сървър Windrest. Най-вероятно от червената фракция - The Crimson Legion. На 15-ти ще бъдат указани някои от лицата за контакт, а на 19-ти останалите.
 6. [BG] Bulgarian Community

  Здравейте, всички, които желаят да контактуват или да играят с други българи могат да се присъединят към нас. Повече информация можете да намерите на страницата ни или на фейсбук групата ни.