Valree

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Valree

  1. They were visible for me but I always get the hidden files showed. If yours not, change your folder settings. Otherwise just search it in the BnS folder. If you still cannot find it, sorry I cannot help.
  2. I had both and deleted both of them
  3. Can't you just tell us which files they are? If Norton deleted them you should have a log of it right?
  4. Lol! I don't even think they are working on it so don't expect anything from the updates
  5. Clean installation of today's driver hasn't solved it fr me, sadly..
  6. Fps Drop Every 5 Seconds

    Actually I saw some people talking about eset not working well with blade and soul. Even though I'm not using Eset, I completely disabled my antivirus. I doesn't change anything in my situation.
  7. Fps Drop Every 5 Seconds

    Actually I saw some people talking about eset not working well with blade and soul. Even though I'm not using Eset, I completely disabled my antivirus. I doesn't change anything in my situation.
  8. Well this is classic ncsoft I guess they keep ignoring everything, extremely bad customer service. In just a couple of days lots of people will give up and stop playing this game and they will wonder why.
  9. I have a huge fps drop problem. I used to have 50-60 fps in any area, but recently my fps is around 40 and keeps dropping to 10ish every 5 seconds even if i'm in the marketplace. It usually freezes 0.5 to 2 seconds. First I thought that would be GPU but apparently it isn't. Nvidia Inspector says it's not even working at 50% capacity. Since blade and soul is poorly optimized and uses only one core I think it's CPU. My CPU is i7-4700HQ. It's normally 2.40 GHz but it overclocks itself to 3.40 depending on the need. The problem is when I check the CPU usage when I'm in game, it doesn't pass 2.35 GHz but when I close the game it immediately starts to use 3.20ish. So basically there is something wrong with the game. Also another indicator that it's not GPU based problem is there is almost no change about the problem even if I set all the graphical settings to 1 (usually I use 3-4). Is there any fix to that or does anyone know any solution or method that I can try? Thanks!